Tuesday, June 10, 2014

Collard Green Chicken Diet Soup/ Sopa Diet de Couve com Galinha (Low Carb Diet)

By LoPruett

Ingredients:
6 boneless, skinless chicken breasts cut in cubes
4 cups Chicken stock or 2 cubes of Chicken Bouillon with water
2 - Lg. Yellow onions diced
1 large head of cabbage, coarsely chopped into  wide strips
6 stalks of celery, chopped
1 bunch of parsley chopped
2 tomatoes diced
8 cups collard green chopped into wide strips
2 Tablespoons olive oil or coconut oil
1/2 cup little onions chopped
Salt and pepper, to taste

1 Tbsp garlic powder
 

Directions:  In a large soup pot (6 quart), heat oil over medium-high until hot; Add Chicken cubes and brown, stirring frequently. In same pan, add diced onions and saute over medium high heat until translucent; add 6 cups water or more, cabbage, collard green, celery, tomato, parsley, little onions and cook , stirring frequently, Pour Chicken stock  over the mixture. , and salt and pepper, to taste. Cover and cook on low for 45 min. Taste broth for seasoning; add additional salt and pepper, if desired. Serve in bowls.
 
Ingredientes:
Peitos 6 desossadas, sem pele de frango cortado em cubos
4 xícaras de caldo de galinha ou 2 cubos de caldo de galinha com água
2 - Lg. Cebolas amarelas em cubos
1 grande cabeça de repolho picado em tiras largas
6 talos de aipo, picados
1 ramo de salsa picada
2 tomates em cubos
8 copos couve picada em tiras largas
2 colheres de sopa de óleo de coco ou óleo de oliva
1/2 xícara de cebola picada pequenos
Sal e pimenta a gusto
1 colher de sopa de alho em pó


Instruções:
   Em uma panela grande de sopa (6 quarto), aqueça o óleo em fogo médio-alto até ficar bem quente; Adicione cubos e marrom frango, mexendo sempre. Na mesma panela, adicione as cebolas em cubos e refogue em fogo médio até ficar transparente; adicione 6 xícaras de água ou mais, repolho, couve, aipo, tomate, salsa, cebolinhas e cozinhe, mexendo sempre, Despeje caldo de galinha sobre a mistura.  Sal e pimenta a gosto. Cubra e cozinhe em fogo baixo por 45 minutos. Prove o caldo para tempero; sal e pimenta, se desejar. Sirva em pratos de sopa.

By LoPruett

No comments:

Post a Comment