Ingredients:
2 Tablespoons olive oil or coconut oil
1-1/2 pounds diced stew beef
2 onions, diced
1 large head purple cabbage, coarsely chopped into wide strips (or regular green cabbage)
4 cups beef stock or 2 cubes of Beef Bouillon with water
1 tomato diced
2 cups parsley chopped
1/2 cup little onions chopped
6 cups collard green chopped into wide strips
3 cups celery chopped
Salt and pepper, to taste
Directions:
In a large soup pot (6 quart), heat oil over medium-high until hot; add beef cubes and brown, stirring frequently. In same pan, add diced onions and saute over medium high heat until translucent; add 6 cups water or more, cabbage, collard green, celery, tomato, parsley, little onions and cook , stirring frequently, Pour beef stock over the beef and mixture. , and salt and pepper, to taste. Cover and cook on low for 45 min. Taste broth for seasoning; add additional salt and pepper, if desired. Serve in bowls.
Ingredientes:
2 colheres de sopa de azeite ou óleo de coco sopa
600 gramas de carne em cubos
2 cebolas em cubos
1 cabeça grande de repolho roxo picado em tiras largas (ou repolho verde regular)
4 xícaras de caldo de carne ou 2 cubos de caldo de carne de carne com água
1 tomate cortado em cubos
2 xícaras de salsa picada
1/2 xícara de cebola picada pequenos
6 xícaras de couve picada em tiras largas
3 xícaras de salsão picado
Sal e pimenta a gosto
Instruções:
Em uma panela grande de sopa, aqueça o óleo em fogo médio-alto até ficar bem quente; adicionar carne até dourar, mexendo com freqüência. Na mesma panela, adicione as cebolas em cubos e refogue em fogo médio até ficar transparente; adicionar 6 xícaras de água ou mais, repolho, couve, aipo, tomate, salsa, cebolinha e cozinhe, mexendo sempre, Despeje o caldo de carne sobre a mistura. Sal e pimenta a gosto. Cubra e cozinhe em fogo baixo por 45 minutos. Prove o caldo para tempero; adicione sal e pimenta se necessário. Sirva em pratos de sopa.
No comments:
Post a Comment