Monday, June 9, 2014

Purple Cabbage Beef Soup/ Sopa de Ropolho Roxo com Carne (Low Carb Diet)

 


  Ingredients:
  2 Tablespoons olive oil or coconut oil
  1-1/2 pounds diced stew beef
  2  onions, diced
  1 large head purple cabbage, coarsely chopped into  wide strips (or regular green cabbage)
  4 cups beef stock or 2 cubes of Beef Bouillon with water
  1 tomato  diced
  2  cups parsley chopped
  1/2 cup little onions chopped
  6 cups collard green chopped into wide strips
  3 cups celery chopped
  Salt and pepper, to taste


  Directions:
  In a large soup pot (6 quart), heat oil over medium-high until hot; add beef cubes and brown, stirring frequently. In same pan, add diced onions and saute over medium high heat until translucent; add 6 cups water or more, cabbage, collard green, celery, tomato, parsley, little onions and cook , stirring frequently, Pour beef stock  over the beef and mixture. , and salt and pepper, to taste. Cover and cook on low for 45 min. Taste broth for seasoning; add additional salt and pepper, if desired. Serve in bowls.


   Ingredientes:
 2 colheres de sopa de azeite ou óleo de coco sopa
 600 gramas de carne em cubos
 2 cebolas em cubos
 1 cabeça grande de repolho roxo picado em tiras largas (ou repolho verde regular)
 4 xícaras de caldo de carne ou 2 cubos de caldo de carne de carne com água
 1 tomate cortado em cubos
 2 xícaras de salsa picada
 1/2 xícara de cebola picada pequenos
 6 xícaras de couve picada em tiras largas
 3 xícaras de salsão picado
 Sal e pimenta a gosto

Instruções: 
Em uma panela grande de sopa, aqueça o óleo em fogo médio-alto até ficar bem quente; adicionar carne até dourar, mexendo com freqüência. Na mesma panela, adicione as cebolas em cubos e refogue em fogo médio até ficar transparente; adicionar 6 xícaras de água ou mais, repolho, couve, aipo, tomate, salsa, cebolinha e cozinhe, mexendo sempre, Despeje o caldo de carne sobre a mistura Sal e pimenta a gosto. Cubra e cozinhe em fogo baixo por 45 minutos. Prove o caldo para tempero; adicione sal e pimenta se necessário. Sirva em pratos de sopa.

No comments:

Post a Comment