By LoPruett |
Ingredients:
3 cloves of chopped garlic
4 tablespoons olive oil
6 fish fillets
4 Tablespoons soy sauce
2 cubes of vegetable bouillon
6 cups water
4 cups sliced mushrooms
2 stalks of chopped chives (also root)
4 Tablespoons of minced ginger
1 cup broccoli sprouts,
1 cup chopped parsley
1 tablespoon dried onion
1 Tbsp salt
Instructions:
First in a pan, sauté garlic in olive oil, then place 3 fish fillets together and sauté (the first 3 fillets will breakdown in pieces), add 3 tablespoons soy sauce. Then add 2 cubes of vegetable bouillon dissolved in 6 cups of water, sliced mushrooms, chopped chives (also root), ginger, broccoli sprouts, parsley and salt. When all ingredients are well cooked (about 20 minutes), place 3 more fillets in the pan for more 10 minutes and then serve!
Ingredientes:
3 dentes de alho picado
4 colheres de sopa de azeite
6 filés de peixe
4 colheres de sopa de molho shoyo
2 cubos de caldos de vegetais
6 copos de agua
4 copos de cogumelos fatiados
2 talos de cebolinhas cortadas (raiz tambem)
4 colheres de sopa de gengigre picada
1 copo de brotos de brocolis
1 copo de salsinha
1 colher de sopa de cebola seca
1 colher de sopa de sal
Instruções:
Primeiro em uma panela, refoga o alho no azeite, depois coloque 3 filés de peixe juntos para dar uma refogada (os 3 primeiros filés de peixe vão ficar em pedacinhos), adicione 3 colheres de molho shoyo. Quando estiver brancos os filés, adicione 2 cubos de caldos de vegetais dissolvidos na agua, 6 copos de agua. cogumelos fatiados, cebolinhas cortadas (raiz tambem) , gengigre, brotos de brocolis, salsinha e sal. Quando todos os ingredientes estiverem bem cozidos ( aproximadamente 20 minutos), coloque os 3 filés de peixe por mais 10 minutos (esses vão ficar inteiros)!
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