Thursday, May 15, 2014

Chicken With Cream Cheese Sauce/ Frango ao Creme de Queijo (Low Carb Diet)

By LoPruett

Ingredients:
2 pounds of chicken drumstick
1 cup of chopped parsley
2 Tbsps seasoned salt and garlic
3 lemons
For The Cream of Cheese:

2 Tbsps of butter
3/4 cup of milk American
2 Tbsps  of mayonnaise
225 ml (1 cup) of Table Cream (Nestle) or 1 cup sour cream 
1 tablet crumbled chicken broth ( or 1/2 if you want to taste less salt) *Don't add salt in the cream of cheese, if you add the whole tablet of chicken broth.
Nutmeg to taste
1 cup of grated Parmesan cheese
Salt to taste if necessary
50g grated mozzarella cheese
1 egg
2 tablespoons sour cream
2 tablespoons of mayonnaise
Instructions:
For the cream cheese :
 In a saucepan, melt 2 Tbsps butter and add 3/4 cup of milk and stir well . Add Table Cream, 1 beaten egg , 1 tablet crumbled chicken broth , grated nutmeg to taste, 1 cup grated Parmesan cheese , 2 tablespoons of mayonnaise and 2 tablespoons sour cream .
If necessary , adjust the salt (rarely). 
How to make:
 Make juice from lemons and pour in the chicken drumsticks, rubbing it.
Put the seasoning with salt and garlic, parsley.

In a Fry pan, fry the chicken drumsticks by dipping in oil over medium heat until golden brown both sides.
In a baking dish, place the fried chicken drumsticks.

 Cover the fried drumsticks  with cream of cheese and 50g of grated mozzarella cheese.
Place them in preheated oven medium high bake for 30 minutes with foil paper remove the foil and let the cream brown.( approx/ 15 more minutes)

Ingredientes:
1 kg de sobrecoxa de frango
1 maço de salsinha picada

2 colheres de sopa de tempero alho e sal  
 3 unidades de limão
Para o creme de queijo:
2 colheres de sopa de manteiga 
3/4 copo americano de leite
2 colheres de sopa de maionese 
150 ml de creme de leite fresco 
1 tablete de caldo de galinha esfarelado ou (1/2 se vc quer menos sal) *Não é necessário sal  no creme de queijo, se for adicionado o tablete inteiro.
Noz-moscada a gosto 
1 copo americano de queijo parmesão ralado
Sal a gosto se necessário
50 g de queijo mussarela ralada
1 ovo
2 colheres de sopa de sour cream

Instrução:
 Para o creme de queijo:
 Numa panela, derreta 2 colheres de sopa de manteiga e junte 3/4 copo (Americano) de leite e mexa bem. Adicione creme de leite, 1 ovo batido, 1 tablete de caldo de galinha esfarelado, noz- moscada ralada a gosto, 1 copo de queijo parmesão ralado, 2 colheres de sopa de maionese e 2 colheres de sopa de sour cream. Se necessário, acerte o sal (raramente). 
Tempere o frango, faça suco dos limões e despeje no frango esfregando no mesmo, coloque o creme de alho, salsinha e sal a gosto.

Numa frigideira frite o frango ambos os lados.
Em uma assadeira, coloque o frango frito, cubra com o creme de queijo e 50 g de queijo mussarela ralada. Leve ao forno com papel alumínio por 30 minutos retire o papel alumínio e deixe o crème de queijo dourar (aprox/ 15 minutos).

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