Friday, July 18, 2014

Cabbage with Poached Eggs/ Repolho com Ovos Poché

By LoPruett

Ingredients:
1 Cabbage, thinly sliced
3 Garlic cloves, minced
1 Onion chopped
6 eggs
Salt and pepper to taste
1 cube of chicken bouillon
2 TBSP  Olive oil
1 TBSP Soy sauce

Instructions:
In a large pan, saute garlic and onion. Add the cabbage and salt and stir until wilted. Add 2 cups of water with 1 cube of chicken Bouillon, 1 TBSP Soy sauce and simmer. Make holes in the cabbage stew, where you can put the eggs. Break one egg at a time and settle gently into place you have prepared. Cover the pan and let the egg cook for a few minutes. The time varies depending on the preference for more or less hard yolk.
 I served the cabbage on individual plates and garnish with Parmesan cheese.


Ingredientes: 
1 Repolho, cortado em fatias finas
3 dentes de alho, picados
1 cebola picada
6 ovos
Sal e pimenta a gosto
1 cubo de caldo de galinha
2 colheres de sopa de azeite
1 colher de sopa de molho de soja
 
Instrução:
Em uma panela grande, refogue o alho e a cebola. Adicione o repolho e o sal e mexa até murchar. Adicionar 2 xícaras de água com 1 cubo de caldo de galinha,  1 colher de sopa de molho de soja, e deixe ferver. Faça furos no ensopado de repolho, onde você pode colocar os ovos. Quebre um ovo de cada vez e acomode-os suavemente no lugar que você preparou. Tampe a panela e deixe os ovos cozinhar por alguns minutos. O tempo varia de acordo com a preferência em relação as gemas.
Depois sirva o repolho em pratos individuais e decore com queijo parmesão.
 
By LoPruett

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