Friday, July 11, 2014

Collard Greens with Poached Eggs/ Couve com Ovo Poché

By LoPruett
 Ingredients:
1 Bag of Collard Greens or 4 bunches of Collard Greens (rinsed, slice into strips)
3 Cloves garlic (minced)
1 Onions (chopped)
6 Eggs
Salt and pepper to taste
2 TBSP of Olive Oil
1 Cube of Beef Bouillon

Instructions:
In a large skillet, sauté the onions and the garlic with olive oil, until brown.
Add Collard Greens, salt and pepper, stir well until the Collard Greens are softened. Add  to the Greens the cube of Beef Bouillon with 2 cups of water and bring to a simmer.
Reduce heat to med low and carefully break six eggs and place each on top of the Collard Greens.
Cover the skillet and let the eggs cook for a few minutes. The time varies by preference, how you want the eggs done.

Ingredientes:
4 folhas de couve (cortada em tiras)
4 dentes de alho picados
1 cebola picada
6 ovos
1 tablete de caldo de carne diluído em um copo de água
2 colheres de sopa de Azeite

Sal e pimenta em pó a gosto
Instrução: 
Em uma frigideira grande, refogue o alho e a cebola, deixe dourar. Junte a couve, o sal e a pimenta em pó, mexa bem até murchar a couve. Junte na frigideira o caldo de carne diluído na água e deixe ferver. Quebre um ovo por vez e acomode-o delicadamente. Tampe a panela e deixe que os ovos cozinhem por alguns minutos conforme a sua preferência.

By LoPruett

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