Thursday, April 10, 2014

Brazilian Black Beans/ Feijão Preto


By LoPruett

Ingredients:
2  1/2 cups Black beans
4 Tbsps minced garlic
1 teaspoon of black pepper powder
3 bay leaves
Salt to taste
360g of Bacon  thin slices and cut into small pieces or (Turkey Bacon)

4 Tbsps olive oil
6 to 8 cups of water
14 oz  smoked sausage cut in slices
1 tablet of meat broth or (chicken)
 
Instruction:
 Clean and wash the Black Beans, put 2 Tbsps of olive oil and 2 Tbsps garlic in the pressure cooker, let it brown. Place the Black Beans in the pan, add salt, water, bay leaves, a tablet of meat broth dissolved in water, 8 cups of water, black pepper and 100 grams of raw bacon and the smoked sausage slices. Close the pressure cooker and boil for 40 to 45 minutes.
In a skillet, fry the remaining 260 grams of bacon. 

In a small skillet add olive oil and  2 Tbsps of garlic, stir and let it brown.
 Open carefully the pressure cooker, add the fried bacon and the garlic in the pan with Black beans. Close the pan and boil for 20 minutes without pressure.
Place in a deep dish and serve.

Ingredientes:
2  1/2 copos americanos de feijão preto
4 colheres de sopa de Alho picados 
1 colher de café de pimenta preta em pó
3 folhas de louro
Sal a gusto
360g de bacon, fatias finas  corte em pedaços pequenos ou (Bacon de peru)
4 tbsps azeite
6 a 8 copos americanos de água
14 onças lingüiça cortada em rodelas
1 tablete de caldo de carne ou (galinha)
 
Instrução:
  Limpe e lave o feijão preto, coloque o azeite e 2 colheres de alho cru picados na panela de pressão, deixe dourar. Coloque o feijão preto na panela, adicione o sal, água, folhas de louro, um caldo de carne, 8 copos de água,pimenta preta e 100 gramas de bacon cru e as rodelas de linguiça defumada. Feche a panela de pressão e deixe ferver por 40 a 45 minutos.
   Em uma frigideira, frite o restante (260 gramas) do bacon.
Com uma outra frigideira pequena,  adicionar 2 colheres de alho picados, mexer e deixe dourar.
Abra cuidadosamente a panela de pressão, acrescente o bacon frito e o alho na panela com feijão preto. Feche a panela e deixe ferver por 20 minutos sem pressão.

 Coloque em um prato fundo. e sirva!

No comments:

Post a Comment