Tuesday, April 22, 2014

Creamy Eggplant Soup/ Sopa Cremosa de Beringela (Low Carb Diet)

By LoPruett

Ingredients:
1 garlic clove, minced
2 Tbsp. olive oil
1 eggplant,  diced (don't peeled)
1/4 tsp. salt
200 g Velveeta cheese
Ground black pepper
1 extra large cube of beef bouillon
1 teaspoon oregano
3 boiled eggs sliced


Instructions:
 In a 3 quart saucepan, heat the oil and cook the garlic over medium-high heat. Add 3 cups water, the eggplant, broth, oregano and salt. Bring to boiling; reduce heat. Cover and simmer about 15 minutes. Mash the eggplant slightly. Add Velveeta cheese and stir until the cheese melts thoroughly. Season with freshly ground black pepper and olive oil. Add the sliced ​​boiled egg on top of the soup in the serving plate.



Ingredientes:
 1 dente de alho, picados
 2 colheres de sopa. azeite de oliva
 1 berinjela, cortada em cubos (não descascadas)
 1/4 colher de chá. sal
 200 g de queijo Velveeta ou queijo Cheddar
 Pimenta preta moída
1 extra grande cubo de caldo de carne
1 colher de chá de oregano
3 ovos cozidos fatiados

Como Fazer:
  Em uma panela 3 quart, aqueça o azeite e cozinhe o alho em fogo médio-alto. Adicione 3 copos de agua a berinjela, caldo de carne, orégano e sal. Leve para ferver; reduzir o calor. Cubra e deixe cozinhar cerca de 15 minutos. Amasse a berinjela ligeiramente. Adicione o queijo Velveeta e mexa até o queijo derreter completamente. Tempere com pimenta do reino e azeite. Adicione as fatias do ovo cozido em cima da sopa no prato para servir.

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