Wednesday, April 9, 2014

Cauliflower Head Stuffed with Cheese/ Couve-flor recheada com Queijos

By LoPruett

Ingredients:
1 whole cauliflower
Salt to taste
1 Tbsp olive oil 
1 tablet of chicken broth
100 g of sliced ​​Mozzarella cheese
100 g sliced ​​cheese Cheddar
100 g of sliced ​​Provolone cheese
Oregano to taste 
50 g grated mozzarella cheese
For The Cream of Cheese:
2 Tbsps of butter
1/3 cup of milk American
2 Tbsps  of mayonnaise
225 ml (1 cup) of Table Cream (Nestle) or 1 cup sour cream 
1 tablet crumbled chicken broth ( or 1/2 if you want to taste less salt) *Don't add salt in the cream of cheese, if you add the whole tablet of chicken broth.
Nutmeg to taste
1 cup of grated Parmesan cheese
Salt to taste if necessary
50g grated mozzarella cheese
1 egg
2 tablespoons sour cream

Instructions:Wash the cauliflower . Boil the whole cauliflower in water seasoned with salt and 1 tablet of chicken broth and a tablespoon of olive oil .
 
While you wait , make rolls with slices of mozzarella , provolone and cheddar cheese.
 
Cut these rolls of cheese into three parts by the width .Remove the cauliflower , drain and place in a baking dish.

For the cream cheese :
 In a saucepan, melt 2 Tbsps butter and add 1/2 cup of milk and stir well . Add Table Cream, 1 beaten egg , 1 tablet crumbled chicken broth , grated nutmeg to taste, 1 cup grated Parmesan cheese , 2 tablespoons of mayonnaise and 2 tablespoons sour cream .
If necessary , adjust the salt (rarely).
Fill all the cauliflower with the rolls of mozzarella , cheddar , provolone . Sprinkle the cauliflower with oregano to taste , cover with cream of cheese and 50g of grated mozzarella cheese. Place in preheated oven medium high for 20 min

Ingredientes:
1 couve-flor inteira
Sal a gosto 
1 colher de sopa de azeite 
1 tablete de caldo de galinha ou (1/2 se vc quer menos sal)
100 g de queijo Mussarela fatiado
100 g queijo Cheddar fatiado
100 g de queijo Provolone fatiado
Orégano a gosto 
50 g de queijo mussarela ralado
Para o creme de queijo:
2 colheres de sopa de manteiga 
1/3 copo americano de leite
2 colheres de sopa de maionese 
150 ml de creme de leite fresco 
1 tablete de caldo de galinha esfarelado ou (1/2 se vc quer menos sal) *Não é necessário sal  no creme de queijo, se for adicionado o tablete inteiro.
Noz-moscada a gosto 
1 copo americano de queijo parmesão ralado
Sal a gosto se necessário
50 g de queijo mussarela ralada
1 ovo
2 colheres de sopa de sour cream

Instrução:
 Lave a couve-flor. Cozinhe a couve-flor inteira em água temperada com sal e 1 tablete de caldo de galinha e uma colher de azeite.
 Enquanto você espera o cozimento, faça rolinhos com fatias de queijo mussarela, provolone e cheddar.
 Corte esses rolinhos de queijo em três partes pela largura.
Retire a couve-flor, escorra e coloque a num refratário para forno.

Para o creme de queijo:
 Numa panela, derreta 2 colheres de sopa de manteiga e junte 1/3 copo americano de leite e mexa bem. Adicione creme de leite,1 ovo batido, 1 tablete de caldo de galinha esfarelado, noz- moscada ralada a gosto, 1 copo de queijo parmesão ralado, 2 colheres de sopa de maionese e 2 colheres de sopa de sour cream. Se necessário, acerte o sal (raramente). 
Recheie toda a couve-flor com os rolinhos de mussarela, cheddar, provolone. Salpique orégano a gosto, cubra com o creme de queijo e 50 g de queijo mussarela ralada. Leve para gratinar em forno pré-aquecido (180ºC) por 20 min.


No comments:

Post a Comment