Tuesday, April 1, 2014

Tri-Color Stuffed Peppers/ Pimentões Coloridos Recheados (Low Carb Diet)

Tri-Color Stuffed Peppers/ Pimentões Coloridos Recheados by LoPruett
 Ingredients:
 
6 colored bell peppers
 
1 kg ground beef
 
1 onion, chopped
 
3 tablespoons of chopped garlic
 
1 tablespoon soy sauce
 
1 chopped tomato
 
3 tablespoons chopped fresh parsley
 
1/2 cup U.S. of Tomato Sauce
 
1 teaspoon garlic powder tea
 
1 teaspoon of black pepper powder
 
1 tablespoon of sugar
 
1 tablespoon dried oregano
 
3 tablespoons olive oil
 
1 tablet of broth
 8 slice ham chopped
 
Salt to taste
 
3 tablespoons chopped green olives
 
6 tablespoons mozzarella cheese
 

Instruction :
  
Cut the cover of the peppers and do not throw away. Clean the inside of the peppers . Take a pan and boil water, put the peppers inside and cook for 5 minutes.
Remove and set aside with the covers .
 
Take a frying pan and put olive oil, add the onion , let it brown , garlic , then place the ground beef , now stir well . Place all ingredients except the cheese.
Simmer on medium low heat for 20 minutes. Stuff each pepper, and close with the top of the pepper. Pour some water into the pan.  Place on medium high oven for 30 minutes and cover with foil.
 
Remove from the oven, and remove the top of the pepper ( discard if desired) and place the mozzarella cheese on the top of the pepper , place in oven again without the lid for 4 minutes . Remove from oven and serve !


Ingredientes:
 6 pimentões coloridos
 1 kg carne moída
 1 cebola picada
 3 colheres de sopa de alho picado
 1 colher de sopa de molho de soja
 1 tomate picado
 3 colheres de sopa de salsinha fresca picada
 1/2 copo Americano de molho de tomate
 1 colher de chá de alho em pó
 1 colher de chá de pimenta preta em pó
 1 colher de chá de açúcar
 1 colher de sopa de orégano seco
 3 colheres de azeite
 1 tablete de caldo de carne

 8 fatias de presunto picado
 Sal a gosto
 3 colheres de azeitonas verdes picadas
 6 colheres de sopa de queijo mozarela
 Instrução:
  Corte a tampa dos pimentões não jogue fora, limpe bem por dentro, pegue uma panela e ferva água, coloque eles por 5 minutos cozinhando. Retire e deixe de lado com as tampas.
 Pegue uma frigideira coloque azeite adicione a cebola, deixe dourar, alho, depois coloque a carne moída, mexa bem. Coloque todos os ingredientes menos o queijo. Deixe ferver no fogo médio baixo por 20 minutos. Experimente com uma colher a carne moída e veja se esta a gosto.

Recheie cada pimentão, feche com a parte cortada de cima. Jogue um pouco de água no tabuleiro. Coloque no forno médio alto por 30 minutos cubra com folha laminado
 Retire do forno, tire a tampa (jogue fora se quiser) do pimentão e coloque queijo mozarela, coloque no forno novamente sem a tampa por 4 minutos. Retire do forno e sirva!


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