Batata Rosti com Creme de Leite by LoPruett |
Ingredients:
1 bag of grated potato (grated or sliced potatoes 6)
1 cup cheddar cheese
1 cup mozzarella cheese
1 cup sour cream
1 tablet chicken broth
2 tbsp butter
1/3 cup fresh parsley
1 teaspoon chive powder
1/2 chopped onion
1/2 teaspoon black pepper powder
salt to taste
1 cup milk
1 Tbsp creamy mustard
1 cup cheddar cheese
1 cup mozzarella cheese
1 cup sour cream
1 tablet chicken broth
2 tbsp butter
1/3 cup fresh parsley
1 teaspoon chive powder
1/2 chopped onion
1/2 teaspoon black pepper powder
salt to taste
1 cup milk
1 Tbsp creamy mustard
Instruction:
1. In a saucepan put butter on medium heat and saute onion,
2. Mix chicken broth, milk, low fire, in the same pan, pepper, salt to taste, sour cream and mustard
3. Grease a baking tray with butter and mix all ingredients
4. Cover with foil
5. Put oven on high for 40 minutes
6. Remove from oven and place again for another 5 to 10 minutes without the foil
1. In a saucepan put butter on medium heat and saute onion,
2. Mix chicken broth, milk, low fire, in the same pan, pepper, salt to taste, sour cream and mustard
3. Grease a baking tray with butter and mix all ingredients
4. Cover with foil
5. Put oven on high for 40 minutes
6. Remove from oven and place again for another 5 to 10 minutes without the foil
Ingredientes:
1 saco de batata ralada (6 batatas raladas ou fatiadas)
1 cup queijo cheddar
1 cup queijo mussarela
1 cup creme de leite
1 tablete caldo de galinha
2Tbsp manteiga
1/3 cup salsinha picada
1/2 colher de chá de cebolinha em pó
1/2 cebola picada
1/2 colher de chá de pimenta preta em pó
sal a gosto
1 cup Leite
1 Tbsp mustarda cremosa
1 cup queijo cheddar
1 cup queijo mussarela
1 cup creme de leite
1 tablete caldo de galinha
2Tbsp manteiga
1/3 cup salsinha picada
1/2 colher de chá de cebolinha em pó
1/2 cebola picada
1/2 colher de chá de pimenta preta em pó
sal a gosto
1 cup Leite
1 Tbsp mustarda cremosa
Modo de Fazer:
1. Numa panela coloque a manteiga no fogo medio, e refogue cebola,
2. Misture o caldo de galinha no leite, no fogo baixo, na mesma panela, pimenta, sal a gosto, creme de leite and mustarda
3. Num tabuleiro unte com manteiga e misture todos os ingredientes
4. Cubra com papel laminado
5. Coloque no Forno alto por 40 minutos
6. retire do forno e coloque novamente por mais 5 a 10 minutos sem o papel laminado
1. Numa panela coloque a manteiga no fogo medio, e refogue cebola,
2. Misture o caldo de galinha no leite, no fogo baixo, na mesma panela, pimenta, sal a gosto, creme de leite and mustarda
3. Num tabuleiro unte com manteiga e misture todos os ingredientes
4. Cubra com papel laminado
5. Coloque no Forno alto por 40 minutos
6. retire do forno e coloque novamente por mais 5 a 10 minutos sem o papel laminado
No comments:
Post a Comment