Saturday, March 8, 2014

Sirloin with Beer / Picanha na Cerveja

Sirloin with Beer


Ingredients:
2.7 lb  whole Sirloin
1 can tomato sauce
1 packet of onion soup
1 can of Stout beer
1 Tbsp parsley powder
1 teaspoon of black pepper powder
1 teaspoon garlic powder
3 Tbsps Olive oil
 
How to prepare:
In a large pressure cooker, brown the steak in hot olive oil, turning with a wooden spoon. Can not stick! In a bowl, make a cold sauce, with tomato sauce, onion soup, parsley, black pepper powder, garlic powder and black beer. Add this sauce to the steak, close the pan and cook in pressure for 1 hour. Slice the steak and serve with the sauce.
Note: If the sauce is thin, the steak will be tough. The sauce should be thick.

Ingredientes:
1,2 kg (aproximadamente) picanha inteira 
1 lata de molho de tomate
1 pacote de sopa de cebola
350ml de cerveja preta
1 Tbsp salsinha em pó
1 colher de chá de pimenta em pó
1 colher de chá de alho em pó
3 Tbsps Azeite

Como fazer:
 Numa panela de pressão grande, doure a picanha no azeite quente, virando com uma colher de pau. Não pode furar! Numa tigela, faça um molho frio, com molho de tomate, a sopa de cebola, salsinha, pimenta em pó, alho em pó e a cerveja preta. Adicione esse molho à picanha, feche a panela e deixe cozinhar na pressão durante 1 hora. Fatie a picanha e sirva com o molho.
Obs.: Se o molho estiver ralo, a picanha estará dura. O molho deve ser grosso.

1 comment: