Wednesday, March 12, 2014

Red Wine Top Sirloin/ Picanha ao Vinho Tinto

Red Wine Top Sirloin by LoPruett
Ingredients:
1 1/2 lb Top sirloin
3 Tbsps olive oil
salt
2 cups dry red wine
1 bay leaf
2 chopped Garlics
2 onions, cut into strips
1 green pepper cut into strips
1 Tbsp of Oregano
1 Tbsp salt
2 Tbsps Worcestershire sauce
½ teaspoon Pepper, UK
1 teaspoon garlic powder
1 teaspoon onion powder
2 cups sliced ​​mushrooms
1 cup sliced ​​celery
1 beef broth flavor
1 1/2 cup water

3 Tbsps corn starch, or flour (without for low carb diet)

Directions:
  preheat a pressure cooker for 1 minute over high heat and fry the meat in oil until the meat is gold brown. Put the chopped garlic with olive oil along with the meat and onion.
Season with salt, wine, bay leaf and add the tablet of broth (diluted in a glass of water), oregano, and all the ingredients on top of the meat.
Close the pressure cooker and cook for about 1 hour over low heat.
Open the pressure cooker remove the meat make sure it is tender to eat.

Take 3 Tbsp corn starch, or flour
mix in 1/2 cup of cold water and then put in the sauce until it thick.
Serve over sliced ​​meat!


Ingredientes:
1 1/2 kg  Picanha
3 Tbsps  azeite
sal
2 copos americanos de vinho tinto seco
1 folha de Louro
2  Alhos picados
2 cebolas cortadas em tiras
1 pimentão verde cortado em tiras
1 Tbsp de Orégano
1 Tbsp de sal
2 Tbsps de molho inglês 
½ teaspoon de Pimenta-do-Reino
1 teaspoon alho em pó
1 teaspoon cebola em pó
2 copos Americanos de cogumelos cortados em fatias
1 cup salsão cortado
1 caldo sabor carne
1 1/2 cup agua

3 Tbsps  amido de milho, ou farinha (retire para dieta sem carb)

Como Fazer:
 Pré-aqueça uma panela de pressão por 1 minuto em fogo alto e frite a carne no azeite até dourar. Coloque o alho picado no azeite junto com a carne e a cebola. 
Tempere com o sal, o vinho, o louro e junte o tablete de caldo de carne diluido em um copo de agua, oregano,e todos os ingredientes em cima da carne.   
Feche a panela de pressão e cozinhe por aproximadamente 1 hora em fogo baixo. 
Abra a panela de pressão retire a carne veja se está macia para comer.

Pegue 3 Tbsp  amido de milho, ou farinha
misture em 1/2 cup de agua fria e depois coloque no molho, até engrossar.
Sirva sobre a carne cortada em fatias!


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