Wednesday, March 26, 2014

Queijadinhas Diet

Queijadinha
 Queijadinha (or queijada) is a kind of sweet which originated in Portugal, and is common in Brazil.

Ingredients:
  14 tablespoons of powder milk
  2 eggs
  2 teaspoon of yeast (for bread)
  3 tablespoons grated Parmesan cheese
  4 pineapple slices and chopped
  3 tablespoons sour cream
  3 teaspoons splenda or  Sweet'N low

 

How to make:
  Preheat oven medium high.
  Mix milk powder, Parmesan cheese, pineapple, sour cream, splenda and eggs in a container. Stir well.
  Add the yeast mixture and stir well.
  Grease the muffin cups. You can use silicone muffin cups (they are perfect because they do not need greasing). Pour 2 tablespoons of batter into each muffin cups.
  Bake the queijadinhas for about 10 minutes, or until golden brown.

* They will bake very quickly.
   Quantity: 12 Queijadinhas


Ingredientes:
14 colheres de sopa de leite em pó
2 ovos
2 colheres de chá de fermento em pó
3 colheres de sopa de queijo parmesão ralado
3 colheres de sopa de Creme de leite ou Sour cream
4 fatias de abacaxi bem picado
3 colheres de chá de açúcar
substituto

Como fazer:
Pré-aqueça o forno medio alto.
Misture o leite em pó, o queijo Parmesão, abacaxi, sour cream, açucar dietético e os ovos em um recipiente. Mexa bem.
Acrescente à mistura o fermento e mexa bastante.
Unte as forminhas, tamanho médio. Você pode utilizar forminhas de silicone (são perfeitas pois não precisa untar). Despeje 2 colheres de sopa da massa em cada forminhas
Asse  aproximadamente 10 minutos, ou até que estejam douradas.

*Elas vão assar bem rápido.
 Rendimento:12 Queijadinhas .

No comments:

Post a Comment