Tuesday, March 25, 2014

Deviled Eggs with Tomato/ Ovo Recheado com Tomate

Deviled Eggs with Tomato
  
Ingredients:
5 large eggs, hard-boiled and peeled
1/2 cup mayonnaise
1 tomatoes, seeded and finely chopped
1 Tbsp dried parsley flakes
1 Tbsp mustard
1 Tbsp fresh parsley for garnish
smoked paprika powder for garnish
black pepper powder to taste
  

Directions:
Halve the eggs lengthwise. Remove the yolks and add them to a medium bowl. Mash the yolks with a fork and stir in the mayonnaise, tomatoes, mustard and dried parsley. Add salt and pepper, to taste, and blend well.
 Fill the egg whites evenly with the yolk mixture and garnish with fresh parsley and paprika, if desired. Arrange them in a container and store, covered, in the refrigerator until ready to serve.


Ingredientes:
ovos grandes, cozidos e descascados
1/2 xícara de maionese
1 tomate, sem sementes e finamente picado
1 colher de sopa de salsa flocos secos
1 colher de sopa de mostarda
1 colher de sopa de salsa fresca para enfeitar
 paprika em pó para enfeitar
 pimenta do reino em pó a gosto

Instruções:
Corte pela metade os ovos. Retire as gemas e adicioneas numa tigela média. Amasse as gemas com um garfo e misture a maionese, tomate, mostarda e salsa seca. Adicione sal e pimenta a gosto e misture bem.
  Encha as claras uniformemente com a mistura das gemas e decore com salsa fresca e páprica, se desejar. Arrume-os em um recipiente e armazene, coberta, na geladeira até a hora de servir.



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