Saturday, March 22, 2014

Cheese Bread Low Carbs/ Pão de Queijo Low Carbs

Cheese Bread by LoPruett

Ingredients:
  14 tablespoons of powder milk
  2 eggs
  2 teaspoon of yeast (for bread)
  2 tablespoons grated Parmesan cheese
  3 tablespoons grated cheddar cheese
  2 tablespoons sour cream
  Salt to taste
 

How to make:
  Preheat oven medium high.
  Mix milk powder, Parmesan cheese, Cheddar cheese, sour cream and eggs in a container. Stir well.
  Add the yeast mixture and stir well.
  Grease the muffin cups. You can use silicone muffin cups (they are perfect because they do not need greasing). Pour 2 tablespoons of batter into each muffin cups.
  Bake the loaves for about 12 minutes, or until golden brown.

* They will bake very quickly.
   Quantity: 8 Cheese Breads

*This is a different recipe from Serfaty Integrated Clinic of  Dr Alberto Serfaty! Because here in USA is complicated to find the Brazilian curd, so I changed and add 3 ingredients in place of the Brazilian cream cheese. But to read the original recipe go to Dr Fabiano's blog (http://vejario.abril.com.br/blog/fabiano-serfaty/receitas/pao-de-queijo-low-carb)

Ingredientes:
14 colheres de sopa de leite em pó
2 ovo
2 colher de chá de fermento em pó
2 colheres de sopa de queijo parmesão ralado
3 colheres de sopa queijo cheddar ralado
2 colheres de sopa de creme de leite ou sour cream
Sal a gosto
Como fazer:
Pré-aqueça o forno medio alto.
Misture o leite em pó, o queijo Parmesão, queijo Cheddar, sour cream e o ovo em um recipiente. Mexa bem.
Acrescente à mistura o fermento e mexa bastante.
Unte as forminhas, tamanho médio. Você pode utilizar forminhas de silicone (são perfeitas pois não precisa untar). Despeje 2 colheres de sopa da massa em cada forminhas
Asse os pães por aproximadamente 12 minutos, ou até que estejam dourados.

*Eles vão assar bem rápido.
 Rendimento: 8 pãezinhos.
 
*Essa é um receita diferenciada da Serfaty Clinicas Integradas do Dr Alberto Serfaty! Porque aqui em USA é complicado achar o requeijão, então mudei e add 3 ingredientes no lugar do requeijão, e aumentei a quantidade tb/ dos ingredientes. Mas para ver a original entre no Blog da Veja do Dr Fabiano Serfaty, receitas feita pela nutricionista Larissa Vannucci (http://vejario.abril.com.br/blog/fabiano-serfaty/receitas/pao-de-queijo-low-carb)

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